کپسول نسپرسو
کپسول نسپرسو ,کپسول نسپرسو ارزان,کپسول نسپرسو چیست,کپسول نسپرسو چند بار مصرف,کپسول نسپرسو فروش,کپسول نسپرسو روما,کپسولهای نسپرسو,کپسول قهوه نسپرسو
توضیحاتی در مورد کپسول نسپرسو
امروزه استفاده از کپسول قهوه به عنوان یکی از راههای آسان و سریع تهیهی یک قهوهی خوب بشمار میآید که استفادهی از آن نسبت به گذشته در حال افزایش است . مهمترین مزیت تهیهی قهوه با استفاده از کپسول نسبت به دیگر روشها این است که کپسول قهوه کار شما را بسیار راحتتر میکند ، به دلیل اینکه اندازهی هر کپسول از آن مطابق با شات اسپرسو میباشد باعث میشود کار شما بسیار سریعتر و راحتتر شود . کپسول قهوه فقط برای استفاده در قهوهسازهایی که با بهره بردن از کپسول ، قهوه تهیه میکنند طراحی شده است . شرکت نسپرسو ( Nespresso ) به عنوان یکی از بزرگترین و بهترین تولید کنندگان کپسولهای قهوه ، سالیان زیادی است که در این زمینه فعالیت میکند .در این مطلب از سایت جسارت در مورد کپسول نسپرسو صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.همراهان گرامی سایت جسارت ، مصرف و تعیین دوز دارو به عهده پزشک معالج شما می باشد و سایت جسارت هیچگونه مسئولیتی در خصوص مصرف خود سرانه داروها ندارد. حتماً قبل از استفاده از این دارو با پزشک معالج خود مشورت نمایید و از مصرف خودسرانه دارو به شدت بپرهیزید!
انواع کپسول نسپرسو
نسپرسو انواع گوناگونی از کپسولهای قهوه با طعم و عطرهای متفاوت را روانهی بازار کرده است که تفاوت بین انواع مختلف آن ممکن است اندکی گیج کننده باشد ، در این راهنمای خرید ما شما را با انواع مختلف آن و تفاوتهایی که بین آنها وجود دارد آشنا میسازیم تا شما بتوانید با توجه به ذائقهی خود از بین انواع کپسول قهوه نسپرسو ، بهترین انتخاب را انجام دهید .
خرید کپسول نسپرسو
برای خرید کپسول قهوه ابتدا نیاز است با مفاهیمی آشنا شوید . یکی از مفاهیم مهم که هم برای خریدکپسول قهوه و هم برای کلیهی دانهها و پودرهای قهوه نیاز است که بدانید ” Intensity ” میباشد .Intensity به عنوان استانداردی برای قهوه به شمار میرود و بطور کلی به معنی میانگین امتیازهای داده شده توسط کارشناسان حرفهای قهوه از لحاظهای گوناگون مانند غلظت ، طعم و رایحه ، کافئین و … میباشد . محدودهی نمرههای داده شده از 2 تا 12 است . البته این نکته را فراموش نکنید که امتیاز پایینتر یک قهوه نسبت به دیگری دلیل پایین بودن کیفیت آن نیست ، Intensity با توجه به ذائقههای افراد ، امتیاز یک قهوه را تعیین میکند . به عنوان مثال هرچه غلظت قهوه بالاتر باشد امتیاز بیشتری میگیرد اما برخی افراد قهوهی با غلظت پایینتر را بیشتر میپسندند پس قهوهی مورد علاقهی آنها از نظر غلظت نمره پایینتری را دارا میباشد . Intensity شامل 8 مورد میباشد : 1 – رُست : هرچه درجهی رست تیرهتر باشد نمرهی آن بالاتر است . 2 – تلخی : هرچه درجهی رست تیره تر باشد ، تلخی قهوه بیشتر است و تلخی بیشتر نمرهی بیشتری میگیرد . 3 – ترشمزگی یا اسیدیته : هرچه ترشمزگی کمتر باشد نمرهی دریافتی بالاتر است . 4 – آسیاب : درجهی آسیاب نرمتر مساوی است با نمره بهتر و بالاتر . 5 – غلظت : هنگامی که درجهی آسیاب قهوه نرمتر باشد آب راحتتر از میان ذرات آن عبور میکند ، همچنین زمان بیشتری برای تهیهی قهوه نیاز است و غلظت آن بیشتر میشود . هرچه غلظت بالاتر باشد نمرهی بیشتری را داراست . 6 – مقدار قهوه بدست آمده : کپسولهای قهوه با Intensity عدد 8 و بالاتر یک گرم قهوهی بیشتری را نسبت به دیگر کپسولها دارا هستند . بالاترین درجهی Intensity برای کپسول قهوه حاوی 6 گرم قهوه است . 7 – کافئین : هرچه درجهی رُست تیره تر باشد ، کافئین قهوه کمتر است . کافئین بالاتر نمرهی بالاتری را دریافت میکند . 8 – طعم و رایحه : برخی از انواع طعم و رایحههای قهوه هستند که طعم میوهای و گلی مانند میدهد . این قهوهها اگر با درجهی تیره آسیاب شوند سریعا میسوزند و چیزی که باقی میماند طعمی دودی و شکلاتی تلخ است . طبیعتا هرچه که طعم و رایحهی قهوه بهتر باشد نمرهی آن نیز بالاتر است . ترکیبات قهوهای که Intensity بالاتری را دارند برای تهیهی قهوه همراه با شیر و یا طعم دهندههای دیگر توصیه میشوند و قهوههایی که Intensity آنها 5 و یا پایینتر است برای مصرف عادی و یا با مقدار اندکی شیر بهتر است . البته به طور کلی این نکته بستگی به ذائقهی افراد دارد .
دسته بندی کپسول نسپرسو
بطور کلی کپسولهای قهوه نسپرسو به 7 دسته تقسیم بندی میشوند : 1 – کپسولهای اسپرسو ( Espresso ) : این نوع از کپسولها به عنوان متداول ترین و قدیمی ترین قهوهای که اکثر مردم از نوشیدن آن لذت میبرند شناخته شده است . ترکیبات این کپسولها، شامل ترکیباتی از بهترین قهوهها هستند . 2 – کپسولهای با غلظت فراوان ( Intenso ) : این سری از کپسولها دارای غلظتی فراوان هستند و برای کسانی مناسب است که طعمی اصیل از قهوه را میخواهند . طعم این کپسولها نیز با تلخی زیاد همراه است . 3 – کپسولهای بدون کافئین ( Decaffeinato ) : به عنوان نوع خاصی از کپسولهای نسپرسو به حساب میآیند و برای کسانی که به نوعی با مصرف کافئین مشکل دارند تهیه شده است . انواع متفاوتی از کپسولهای بدون کافئین همراه با طعم ، رایحه و غلظتهای گوناگون موجود است . 4 – کپسولهای لانگو ( Lungo ) : نوع دیگری از کپسولهای نسپرسو به این دسته متعلق است که بطور تقریبی برای دو شات از قهوهی اسپرسو استفاده میشوند . 5 – کپسولهای خالص تک خاستگاه ( Pure Origin ) : این کپسولها نیز نوعی از کپسول اسپرسو میباشند با این تفاوت که جزو قهوههای تک خاستگاه از بهترین مزارع پرورش قهوه در دنیا هستند و بصورت خالص از بهترین مزارع تک خاستگاه جهان عرضه میشوند . 6 – کپسولهای دگرگون و طعم دار ( Variations ) : این دسته کپسول برای کسانی مناسب است که میخواهند ظعمی جدید از قهوه را امتحان کنند . کپسولهای این سری همگی طعم دار میباشند و برای کسانی که زیاد علاقهای به طعم تلخ قهوه ندارند گزینهی خوبی است. 7 – کپسولهای محدود ( Limited Edition ) : کپسولهای این سری بصورت محدود تولید شدهاند که معمولا شیوهی کاشت و پرورش آنها از بقیه متفاوت است و نسبت به دیگر کپسولها، از ترکیبات قهوه و نوع پرورش خاصی برخوردار هستند . نام متداول این محصول ” کپسول قهوه ” است و بیشتر مردم آن را به این نام میشناسند اما برخی به آن ” ظرف قهوه ” نیز میگویند .
راهنمای خرید کپسول نسپرسو
خرید کپسول قهوه نیز مانند پودر و پد قهوه بیشتر از همه به ذائقه و سلیقهی خودتان بستگی دارد . قبل از اقدام به خرید بهتر است سلیقهی خودتان را شناسایی کنید . قهوهی خیلی تلخ را میپسندید یا ملایم؟ غلظت آن چه اندازه باشد؟ عطر و رایحه تا چه اندازه برای شما اهمیت دارد؟ میزان اسیدیته ( ترشمزگی ) قهوه چقدر باشد؟ برخی طعم اصیل قهوه همراه با غلظت فراوان و کرمای بالا را دوست دارند و برخی دیگر علاقه دارند قهوهای با طعمی ملایم و عطر و رایحهای فراوان بنوشند . برخی نیز دوست دارند تجربهای جدید از نوشیدن قهوه داشته باشند و از سری کپسولهای خاص و طعم دار شدهی نسپرسو انتخاب کنند . در این بخش تمامی کپسولهای نسپرسو همراه با ویژگیهای کامل آنها معرفی شده است که قبل از اقدام به خرید پیشنهاد میکنیم آن را مطالعه فرمایید .
کپسول اسپرسو
کپسولهای اسپرسو بخش مهمی از بین تمامی کپسولهای نسپرسو را به خود اختصاص داده است که طرفداران بسیار دارند . ترکیبات این کپسولها شامل ترکیباتی عالی به منظور تهیهی یک قهوهی اسپرسو بینظیر میباشد و از بهترین نواحی پرورش و تولید قهوهی دنیا بدست آمده است . 1 – کپسول قهوه Livanto : کامل و متعادل : قهوهی خالص عربیکا از آمریکای جنوبی و مرکزی . یکی از بهترین قهوههای متعادل نسپرسو غلظت : 6 از 12 حجم فنجان برای یک کپسول : 40 میلی لیتر مشخصه طعم و رایحه : گندم مانند اطلاعات بیشتر : خاستگاه : ترکیبی از عالی ترین قهوهی عربیکای آمریکای مرکزی و جنوبی که در کاستاریکا و کلمبیا یافت میشود که به منظور حفظ طعم اصلی آن طبق روشهای سنتی خوب نگه داری میشود . رست : درجهی رست مدیوم که طعم غلات آن شامل گندم و جو را نگه داری میکند . طعم و رایحه : ترکیبی از غلات گوناگون مانند گندم و جو و طعمهای کاراملی و میوهای
کپسول قهوه Capriccio
2 – کپسول قهوه Capriccio : قوی و برجسته : ترکیبی از عربیکای آمریکای جنوبی به همراه تاثیری از ربوستا . همراه با عطر و رایحهی بسیار قوی غلظت : 5 از 12 حجم فنجان برای یک کپسول : 40 میلی لیتر مشخصه طعم و رایحه : غلات مانند اطلاعات بیشتر : خاستگاه : عربیکای رشد کرده در ارتفاعات آمریکای جنوبی ترکیبی از اسیدیتهی ملایم و عطر قوی را ارائه میدهد که توسط عربیکای برزیل و مقدار کمی ربوستا به تعادل بینظیری رسیده است . رست : رست نرم آن ترکیبی متمایز با ترشمزگی اندک را میسازد . طعم و رایحه : طعمی شبیه به گندم و جو متعادل شده بوسیلهی اسیدیتهی سبک
کپسول قهوه Volluto
3 – کپسول قهوه Volluto : شیرین و میوهای : قهوهی خالص عربیکای آمریکای جنوبی همراه با طعم شیرین و بیسکویتی و اسیدیتهی پایین و طعم میوهای غلظت : 4 از 12 حجم فنجان برای یک کپسول : 40 میلی لیتر مشخصه طعم و رایحه : گندم مانند اطلاعات بیشتر : خاستگاه : ترکیبی از بهترین قهوههای عربیکای برزیل و کلمبیا ، پرورش یافته در بهترین محیطهای رشد قهوه رست : رست نرم که از طعم غلات مانند عربیکای برزیل و تازگی و طعم میوهای عربیکای کلمبیا محافظت میکند . طعم و رایحه : طعم ملایم و میوهای با استفاده از طعم شیرین بیسکویتی
کپسول قهوه Cosi
4 – کپسول قهوه Cosi : سبک و لیمویی : قهوهی خالص آفریقای شرقی و عربیکای آمریکای جنوبی و مرکزی همراه با غلظت سبک و طعم مرکبات غلظت : 3 از 12 حجم فنجان برای یک کپسول : 40 میلی لیتر مشخصه طعم و رایحه : مرکبات اطلاعات بیشتر : خاستگاه : ترکیبی از بهترین قهوههای آفریقای شرقی با طعم لیمویی همراه با سبکی و شیرینی آمریکای مرکزی و جنوبی . رست : درجهی رست آهسته که تازگی و سبکی برای شما به ارمغان میآورد . طعم و رایحه : طعم مرکباتی همراه با طعم و رایحهی لیمویی قوی که همراه با غلظت سبک باعث شادابی میشود .
کپسول قهوه Kazaar
1 – کپسول قهوه Kazaar : این کپسول قهوه با رایحهای تلخ و کمی فلفلی ، همراه با مزهای بسیار تلخ و تند است که با اندک طعم خامهای به همراه کرمای بالا ، ملایم شده است . Kazaar به عنوان غلیظ ترین نوع قهوه نسپرسو شناخته میشود . این محصول ترکیبی از دو نوع قهوه ربوستا و عربیکا است و از دو خاستگاه گوآتمالا و برزیل و قهوه ی عربیکای آمریکای جنوبی منطقه سرادو ( که به صورت جداگانه رست میشود ) تهیه شده است . غلظت : 12 از 12 حجم فنجان برای یک کپسول : 25 تا 40 میلی لیتر مشخصه طعم و رایحه : قوی و غلیظ و اندکی تند
کپسول قهوه Dharkan
2 – کپسول قهوه Dharkan : از خصوصیات این کپسول میتوان به طعم تلخ ، غلظت فراوان و خوش عطر و رایحه بودن آن اشاره کرد . این قهوه ترکیبی از دانه های 100 درصد شسته شده عربیکای آسیا و آمریکای لاتین است که مقداری از آن به مدت طولانی و با دمای پایین رست میشوند تا عطر و طعمی منحصر به فردی پیدا کند . همچنین در فرآیند بو دادن این قهوه از مقدار کمی پودر کاکائو تلخ و سرلاک استفاده شده تا اندک طعم و بوی این دو تجربهی نوشیدن یک قهوه لذیذ را میسر سازد . قهوه نسپرسو دارکان درصد کافئین متوسطی دارد که مصرف آن را لذت بخش میکند . غلظت : 11 از 12 حجم فنجان برای یک کپسول : 25 تا 40 میلی لیتر مشخصه طعم و رایحه : کاکائو و سرلاک اطلاعات بیشتر : خاستگاه : صد در صد عربیکای منطقهی آسیا و آمریکای لاتین رست : رست این قهوه به صورت آهسته صورت میگیرد که باعث میشود عطر و طعم آن بیشتر و بهتر شود. طعم و رایحه : طعم تلخ همراه با غلظت و عطر و رایحهای زیاد
کپسول قهوه Ristretto
3 – کپسول قهوه Ristretto : قدرتمند ، غلیظ و متمایز : ترکیبی از بهترین قهوههای عربیکای آمریکای جنوبی و آفریقای شرقی همراه با تاثیر کمی از قهوهی ربوستا . این قهوه غلظت بالایی را دارا میباشد . غلظت : 10 از 12 حجم فنجان برای یک کپسول : 25 تا 40 میلی لیتر مشخصه طعم و رایحه : غلیظ و خوشبو اطلاعات بیشتر : خاستگاه : ترکیبی از بهترین نوع قهوههای آمریکای جنوبی از منابعی مانند کلمبیا و برزیل ، همراه با ترشمزگی ( اسیدیته ) ملایم قهوههای آفریقای شرقی و تاثیری از قهوه ربوستا که به منظور دادن انرژی بیشتر استفاده شده است . رست : برای دستیابی به ترکیبی از اسیدیته ، طعم میوهای و رایحهی بینظیر دانههای قهوه بصورت آهسته و جداگانه رست میشوند . در نهایت باید گفت که طعم و رایحهی قوی و غلظت بسیار بالا از ویژگیهای مخصوص این کپسول میباشد . طعم و رایحه : طعم میوهای و شکلات گونه همراه با تلخی قوی و اسیدیتهی ملایم
کپسول قهوه Arpeggio
4 – کپسول قهوه Arpeggio : غلیظ همراه با کرمای عالی : درجهی رُست تیره از قهوههای عربیکای آمریکای جنوبی و مرکزی . غلظت بالا همراه با طعم کاکائو گونه غلظت : 9 از 12 حجم فنجان برای یک کپسول : 25 تا 40 میلی لیتر مشخصه طعم و رایحه : کاکائو گونه اطلاعات بیشتر : خاستگاه : ترکیبی از بهترین قهوههای آمریکای جنوبی و مرکزی با ویژگیهای قهوههای کاستاریکا رست : درجهی رست نرم همراه با غلظت بالا طعم و رایحه : طعم میوهای ، جو ، کاکائو گونه و طعم خاکی مانند جزئی
کپسول قهوه Roma
5 – کپسول قهوه Roma : کامل و متعادل : رست آهسته و متعادل از قهوههای عربیکای آمریکای جنوبی و مرکزی همراه با ربوستا . طعم تلخی ملایم خاکی مانند با ماندگاری بالا غلظت : 8 ار 12 حجم فنجان برای یک کپسول : 25 تا 40 میلی لیتر مشخصه طعم و رایحه : خاکی مانند اطلاعات بیشتر : خاستگاه : پرورش یافته در ارتفاعات ، ترکیبی از عربیکای آمریکا و عربیکا و ربوستای برزیل . عربیکای آمریکای مرکزی طعم ملایم را به همراه میآورد و عربیکا و ربوستای برزیل که غلظت و طعم ماندگار را به دنبال دارد . رست : رست آهسته و درجهی آسیاب نرم که اسپرسویی ملایم برای شما به ارمغان میآورد . طعم و رایحه : طعمی خاکی مانند از ترکیب دانههای طعم داده شدهی خاستگاههای مختلف
کپسول قهوه Arpeggio Decaffeinato
کپسول قهوه Arpeggio Decaffeinato : این کپسول ترکیبی از بهترین قهوههای آمریکای مرکزی و شمالی است که به صورت دارک رست شدهاند، در نتیجه طعم تلخی دلپذیری را برای شما بوجود میآورد و اندک طعم میوهای و یا مالت را همراه با آن حس خواهید کرد که این خاصیت نشانگر ویژگی قهوههای کاستاریکا است. آرپجیو با غلظت نسبتا زیادی که دارد ( 9 از 13 ) کرمای بالایی با یادآوری عطر خوش قهوه و کاکائو را به ارمغان میآورد . غلیظ همراه با کرمای عالی : درجهی رُست تیره از قهوههای عربیکای آمریکای جنوبی و مرکزی . غلظت بالا همراه با طعم کاکائو گونه غلظت : 9 از 12 حجم فنجان برای یک کپسول : 25 تا 40 میلی لیتر مشخصه طعم و رایحه : کاکائو گونه اطلاعات بیشتر : خاستگاه : ترکیبی از بهترین قهوههای آمریکای جنوبی و مرکزی با ویژگیهای قهوههای کاستاریکا رست : درجهی رست نرم همراه با غلظت بالا طعم و رایحه : طعم میوهای ، جو ، کاکائو گونه و طعم خاکی مانند جزئی
کپسول قهوه Volluto Decaffeinato
کپسول قهوه Volluto Decaffeinato : این قهوه طعمی شیرین و بیسکویتی مانند دارد. اسیدیته یا ترشمزگی این کپسول پایین است و طعم میوهای دارد. Intensity این کپسول 4 از 12 میباشد و غلظت آن نسبتا پایین است. خاستگاه این کپسول مربوط به کشورهای برزیل و کلمبیا میباشد. بطور کلی این کپسول طعمی ملایم همراه با تلخی کم دارد. غلظت : 4 از 12 حجم فنجان برای یک کپسول : 40 میلی لیتر مشخصه طعم و رایحه : گندم مانند اطلاعات بیشتر : خاستگاه : ترکیبی از بهترین قهوههای عربیکای برزیل و کلمبیا ، پرورش یافته در بهترین محیطهای رشد قهوه رست : رست نرم که از طعم غلات مانند عربیکای برزیل و تازگی و طعم میوهای عربیکای کلمبیا محافظت میکند . طعم و رایحه : طعم ملایم و میوهای با استفاده از طعم شیرین بیسکویتی